Skip to content Skip to footer

Biljart

Biljarten in Deventer?
Biljartvereniging Deventer’83 is al jaren een begrip in de biljartwereld in Deventer en omstreken. Deventer’83 heeft in totaal 11 teams waarvan 1 kaderteam. Het kaderteam speelt op landelijk niveau en is in 2022 nog Nederlands kampioen geworden. Jaarlijks organiseert Deventer’83 leuke invitatietoernooien.
Deventer’83 staat open voor het verwelkomen van nieuwe gezellige en actieve leden.
Voor meer informatie over Biljartvereniging Deventer’83 verwijzen we jullie door naar de site!

Kaderteam

Deventer Biljartvereniging Deventer’83 twee keer Nederlands Kampioen

Het Kaderteam van de Biljartvereniging Deventer '83 is op 26-06-2016 Nederlands Kampioen geworden in de bekercompetitie. Drie weken eerder werd het team ook al Nederlands Kampioen in de kadercompetitie.

Dat één team bij beide competities Nederlands Kampioen wordt is uniek en nog nooit eerder voorgekomen bij de Koninklijke Nederlandse Biljartbond (KNBB). Het kader team is nog steeds actief op het hoogste niveau van Nederland en in 2022 weer Nederlands kampioen geworden.

Deventer '83

Op 21 november 2023 bestaat de vereniging 40 jaar.
Al 40 jaar biljarten de leden van Deventer '83 met veel plezier en gezelligheid met elkaar bij ons onderkomen. Het is een hechte club mensen die oog hebben voor elkaar en de tegenstander.
De vereniging organiseren vier keer per jaar zeer gezellige en leuke invitatie toernooien in allerlei verschillende spelsoorten!
Nieuwsgierig en wilt u weten wanneer de invitatie toernooien zijn?
Check onze agenda!