Skip to content Skip to footer

Zaalverhuur in Deventer bij Café Biljart De Beestenmarkt

Op zoek naar de perfecte locatie voor een bijzonder feest in Deventer? Café Biljart De Beestenmarkt staat voor je klaar om van jouw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Ons authentieke bruine café biedt de ideale setting voor een spetterend feest met vrienden, familie, collega's of sportvrienden. Ervaar de unieke sfeer en gastvrijheid die wij te bieden hebben!

Feest arrangementen Binnenlandsfeest

Voor slechts €26,50 per persoon geniet je 4 uur lang van onbeperkt bier, wijn, frisdranken, koffie, thee en binnenlands gedestilleerd. Wil je jouw feest compleet maken met 3x een borrelhap? Kies dan voor het arrangement inclusief hapjes voor €29,50 per persoon.

Buitenlandsfeest

Ga voor het Buitenlandsfeest arrangement voor €31,50 per persoon, inclusief 4 uur lang onbeperkt bier, wijn, frisdranken, koffie, thee en zowel binnen- als buitenlands gedestilleerd. Voeg 3x een borrelhap toe voor een totaal van €34,50 per persoon.

Feest arrangementen

Onze arrangementen zijn geschikt voor groepen van 40 tot 95 personen en omvatten zaalhuur en professioneel barpersoneel. Liever een feest op maat? Neem contact met ons op voor gepersonaliseerde arrangementen die aansluiten bij jouw wensen en behoeften.